Afsluitdag 2022

28 juni 2022… Na een pauze door corona kon dit jaar terug onze afsluitdag doorgaan voor onze leerlingen! Hier keken we met zijn allen al erg naar uit, want het beloofde een leuke dag te worden!

 

In de voormiddag stond er traditioneel onze afsluitviering gepland. Om 10u30 trokken we met alle leerlingen naar de kapel. Echter dit jaar kon de viering niet doorgaan met priester Toon, hij was ziek. Meester Tom, meester Ward, juffrouw Lieselotte en meester Stefaan leidden alles in goede banen. Het was een viering met tijd voor een verhaal, muziek en lachende gezichten waar het einde van het schooljaar de leidraad was. Het verhaal van ‘De zaaier’ werd verteld en uitgebeeld. De kapel werd omgetoverd tot één groot zonnebloemenveld! Het was een geslaagde viering waar iedereen van genoot.

 

Na de viering trokken we naar de grote zaal voor het middagmaal: frietjes met frikandel. Voor alle leerlingen een heus feest! Daarna even onze beentjes strekken met een wandeling op het domein, want de namiddag beloofde superplezant te worden!

 

Er kwam namelijk een echte kinder-DJ met speciale belichting, rookeffecten en animatie. De leerlingen konden op voorhand hun lievelingsliedjes doorgeven en deze werden ook luidkeels door de boxen afgespeeld. We deden de polonaise, hier en daar een slow of jumpen op een beat! Iedereen was in vorm en toonde zijn beste dansmoves!!

 

We sloten de dag af in de klas met een welverdiend ijsje. Alleen maar tevreden gezichten vandaag, zowel bij leerlingen als leerkrachten 😊.

 

We zien jullie graag terug in september vol nieuwe energie!!!

Shopping Basket