Aquamundo Cycling Team

Voor Heuvelzicht naar de top van de Mont Ventoux.

Het AquaMundo Cycling team uit Moorsele fietst in juni, ten voordele van onze school, naar de Mont Ventoux. Zestien wielertoeristen leggen van 4 juni tot en met 12 juni ongeveer 1200 kilometer af. Dit betekent dat ze elke dag ongeveer 150 kilometer in de benen zullen hebben.  De laatste dag trotseren ze de befaamde Mont Ventoux. Deze legendarische berg is alom bekend vanwege zijn moeilijkheidsgraad en zien we geregeld bedwongen worden tijdens gekende wielerwedstrijden zoals de Ronde van Frankrijk.  

 

Eén van de sportievelingen die deze tocht onderneemt is Pieter Demeyer. Zijn zoon Brent loopt school bij ons. Brent is supertrots op zijn papa en de andere wielertoeristen. Samen met zijn klasgenootjes en andere leerlingen van onze school werden filmpjes gemaakt om deze weldoeners dagelijks aan te moedigen. Dit alles kan gevolgd worden op de facebook pagina ‘AquaMundo Cycling Team’. Op deze facebook pagina worden ook alle bedrijven voorgesteld die deze tocht sponsoren.  

Heuvelzicht wil het ingezamelde bedrag graag gebruiken voor de aankoop van een tovertafel. Dit is een interactieve speeltafel waarbij mensen met een beperking op een leuke en speelse manier uitgedaagd worden om vaardigheden te ontwikkelen of behouden en zo het beste uit zichzelf te halen.  

Shopping Basket