De Heuvelbar

De Heuvelbar

4 november, 2019 

Vorig schooljaar werd de ‘Heuvelbar’ geopend op onze school vzw Heuvelzicht.

 

De bar werd opgericht als vraag vanuit het team om op bepaalde momenten eens gezellig samen te kunnen keuvelen en de week te bespreken. Dit werd een groot succes want bij iedere opening hadden we steeds een grote opkomst, de bar werd ook geopend tijdens het oudercontact zodat de aanwezige ouders nog konden genieten van een natje en een droogje na de bespreking van hun kind. 

 

De drankjes werden aangeboden aan democratische prijzen van 1 of 2 euro en zo hadden we vorig schooljaar toch een mooie winst van 250 euro!

 

Met de werkgroep mochten we deze winst uitbesteden ten voordele van onze leerlingen en werd er gekozen om klein materiaal aan te kopen die gebruikt kan worden op het luchtkussen. De lessen kunnen hiermee nog uitdagender, speelser, toffer, uitgebreider,… gebracht worden aan de leerlingen. 

 

Zo werden er tal van verschillende soorten ballen gekocht, een médecinbal, pittenzakjes met figuren, een kruiptunnel, ringen en werpzakjes. 

 

PE 12 mocht als eerste dit klein materiaal uittesten en genoot met volle teugen. 

De Heuvelbar

Ook dit schooljaar blijft de Heuvelbar open en hopen we terug op een mooie winst zodat we volgend schooljaar weer een nieuw project kunnen steunen! 

 

Groetjes 

Het Heuvelbarteam! 

Comments are closed.

Shopping Basket