Een bewogen jaar

Wat een schooljaartje was me dit!! We zijn blij dit schooljaar vol coronamaatregelen te kunnen afsluiten en kijken nu al uit naar een nieuw schooljaar dat hopelijk normaal kan opstarten. Op naar een schooljaar zonder bubbels, faceshields en mondmaskers, maar met sportdagen, instituutfeesten en afsluitdagen in de grote zaal met allen samen.

Afgelopen maandag konden de leerlingen genieten van een leuke en vooral lekkere afsluitnamiddag per klasbubbel, maar dit is toch niet hetzelfde als een gezellig samenzijn in de grote zaal. Maar zowel de frietjes met frikandellen en het ijsje werden gesmaakt. 

De afsluit van een schooljaar betekent natuurlijk ook dat er afscheid genomen moet worden. Voor een aantal leerlingen gaat dit over de overstap van de kleuterklas naar een klas in het lager of een overstap van het lager naar de grote jongens in het BuSO. Deze leerlingen zien we dus zeker nog terug. Maar er zijn ook 9 leerlingen die afstudeerden en dus de school verlaten. Jammergenoeg dus ook geen groot feest voor hen, maar de leerkrachten deden hun best om in hun bubbel een leuk en passend afscheid te voorzien.

 

Ayoub, Damien, Iris, Ayrton, Bert, Manon, David en Constantin.

We wensen jullie één voor één het beste toe!

Via deze weg willen we ook nog eens als team dankuwel zeggen voor de dankbaarheid die we mogen ervaren van ouders en familie. Een prettige vakantie en tot volgend schooljaar.

Shopping Basket