Heuvelzicht Got Talent

Het schooljaar 2018-2019 is al weer voorbij gevlogen en op donderdag 27 juni was het tijd voor de afsluitnamiddag. Het was dit jaar een speciale afsluitnamiddag want we namen niet alleen afscheid van maar liefst 14 schoolverlaters, maar ook 2 collega’s gingen op pensioen. Juffrouw Cecile en juffrouw Erna verdienden het dan ook om op deze dag letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes gezet te worden.

 

De leerlingen hadden hun best gedaan om een heuse show in elkaar te steken voor juffrouw Cecile en juffrouw Erna en dit onder de noemer ‘Heuvelzicht Got Talent’. Er waren 11 leuke acts voorzien waarin de leerlingen hun talenten mochten laten zien op het podium in de grote zaal. Ter ere van hun pensioen waren Juffrouw Cecile en Juffrouw Erna de jury van dienst en mochten ze dus ook de hele show aanschouwen van op de eerste rij.

 

De leerkrachten toonden het goede voorbeeld en gaven het beste van zichzelf met de aangepaste versie ‘Skwone Meiskes’ ter ere van juffrouw Cecile en juffrouw Erna. Een mooi koor van leerkrachten brachten dit lied onder muzikale begeleiding van meester Stefaan op de piano.

Daarna was het aan de leerlingen om hun talenten te showen op het podium. PE1 en meester Stefaan haalden hun beste ‘Heuvelmoves’ uit tijdens een  mooie dans. PE8 en meester Ward deden dan weer een ‘Hoedendans’ en juffrouw Cecile en juffrouw Erna mochten meedoen. En na een mooie en poëtisch voorleesmoment werd de jury en het publiek ook getrakteerd op de voetbalkunsten van ‘Hazard & Co’.

Sieger van PE9 en Emmanuel van PE12 zorgden voor een kleurrijke sorteeract. Chanelle en Kenny van PE1 brachten een wel heel speciaal en kunstzinnig duet. Terwijl Chanelle het publiek entertainde met een mooi muzikaal optreden, schilderde Kenny in recordtempo een mooi schilderij. De jury was hier dan ook danig van onder de indruk. Meester Jeroen en de leerlingen van PE4 deden een spectaculair en ritmisch optreden met heel wat gedrum en getrommel. We hadden een verrassingsoptreden voor de jury voorzien en juffrouw Cecile en juffrouw Erna mochten zich meten in een wedstrijdje eieren opkloppen. Juffrouw Erna kwam hier als winnares uit de bus.

De leerlingen van PE3, PE5 en PE13 brachten een prachtige rolstoeldans. Robby van PE6 durfde het aan om juffrouw Cecile en juffrouw Erna uit te dagen voor ‘de ronde van Klerken’. Allen trokken ze een fietstruitje aan en na het startsignaal kon hun plezier niet meer op. Juffrouw Cecile en juffrouw Erna hadden alle moeite om Robby bij te houden, laat staan dat ze hem konden inhalen. Als afsluiter van de show brachten de leerlingen van PE10 een ingetogen en emotioneel geladen 7 anjers, 7 rozen met SMOG. Juffrouw Cecile en juffrouw Erna werden dan ook bedankt voor hun jarenlange inzet met een artistiek boeketje bloemen anjers en rozen.

Juffrouw Cecile en juffrouw Erna waren zeer onder de indruk van alle optredens en talenten van de leerlingen. Nu was het hun beurt om de leerlingen te bedanken en ze een laatste keer te verwennen door te trakteren met een lekker ijsje. Daarna werd de dag afgesloten met een leuke fuif en mochten de leerlingen zich uitleven op de dansvloer.

 

Veel succes aan alle schoolverlaters!

Dank u wel, juffrouw Cecile en juffrouw Erna! Jullie worden nu al gemist.

Comments are closed.

Shopping Basket