Kerstmarkt

It’s beginning to look a lot like Christmas…  ook op de kerstmarkt in de grote zaal van de Vleugels, het eerste weekend van december.   

 

Er werd de voorbije weken gebakken, geschilderd, gecreëerd, ingepakt en zoveel meer door de leerlingen – en enkele helpende handen-  van Heuvelzicht.  Eindelijk stonden we nog eens met een stand op de kerstmarkt.  

 

We verkochten er zaken gemaakt door de leerlingen, nl. gedipte kaarsen, zelf ontworpen kaarten en heerlijke patattenwafels.  Ter plekke kregen we steeds de hulp van enkele leerlingen om te helpen aan de stand en om er wafels te bakken. De geur alleen al deed de voorbijgangers verlangen om te proeven. 

De kelen werden ook gesmeerd om het beste van zichzelf te geven op het podium. Onder leiding van juffrouw Lieselotte en meester Stefaan konden we weer genieten van mooie kerstliederen, ondersteund door de gebaren. Wat een enthousiasme bij de leerlingen.Er waren zelfs leerlingen die vol overgave wilden zingen door de micro. 

Op zaterdag vond de kerstrun plaats en namen ook enkele leerlingen deel, er werden zelfs podiumplaatsen behaald! Proficiat aan alle sportievelingen.  

 

Op naar een mooie, gezellige Kerst vol sfeer en warmte om ons heen.   

Shopping Basket