Nieuwe personeelsleden én een nieuwe klas

Nieuwe stralende gezichten in Heuvelzicht

Scott - Davina - Jana - Maaike - Amber - Ilse - Björn

Ze stellen zichzelf graag in het kort aan u voor:

 

Mijn naam is Scott. Ik ben geboren in Australië, maar ik woon al sinds 2005 in Europa. Ik heb 7 jaar in Engeland en 16 maanden in Frankrijk gewoond, maar ik woon sinds 2014 in Brugge. Ik heb een dochter (Sam) die 4,5 jaar is, een zoon (Lou) die 2,5 jaar is, en verwacht een derde kindje in december. Mijn hobby’s zijn fietsen, zwemmen, tennissen en spelen met mijn kinderen. Normaal reis ik jaarlijks terug naar Australië om mijn familie te bezoeken, maar nu is het bijna 2 jaar geleden sinds ik er was. Ik kom uit een gezin van 5 kinderen, en heb een tweelingbroer. We zijn allebei leerkracht LO van opleiding, en we sporten veel als we samen zijn. Ik vind Nederlands een moeilijke taal maar ben blij dat ik het geleerd heb.

 

Hallo, ik ben Davina , ik woon in Wervik en ben een zij-instromer in het onderwijs. Na jaren in de privésector te hebben gewerkt, waagde ik de sprong naar het onderwijs.  Op dat moment was ik dus al gehuwd en mama van drie zoontjes. Ik ging opnieuw studeren; voor leerkracht lager onderwijs. Dit combineerde ik met het gezinsleven. Na het afstuderen deed ik een aantal interimopdrachten in het onderwijs, maar ook in de privé. Het BuSO is dus nieuw voor mij: een uitdaging, maar ik zie het echt zitten! Verder heb ik natuurlijk ook nog een aantal hobby’s: lezen (als ik er tijd voor vind), reizen, genieten van de natuur.

 

Mijn naam is Jana, 22 jaar en dit jaar afgestuurd als klinisch orthopedagoog aan de universiteit Gent. Dit jaar werk ik in Heuvelzicht als pedagoog. Daarnaast heb ik een eigen borduurbedrijfje dat ik heb opgestart tijdens corona. Ik heb altijd in de Chiro van Keiem gezeten en momenteel ben ik ook gewestleiding.

 

Hallo, mijn naam is Maaike Tilleman en ben afkomstig uit Roeselare. Vorig schooljaar studeerde ik af aan de hogeschool als leerkracht secundair onderwijs met onderwijsvakken gezondheidsopvoeding (vroeger heette dit huishoudkunde) en PAV (algemene vakken). Ik ben helemaal geen avontuurlijk persoon, maar vorig jaar koos ik er toch voor om op Erasmus te gaan naar Kopenhagen. Afreizen naar een onbekende stad voor enkele maanden was een grote stap uit mijn comfortzone, maar ik heb prachtige herinneringen gemaakt! Ik zou er echt uren over kunnen vertellen. Tijdens mijn vrije tijd kan je me vaak vinden in de keuken. Ik noem het soms wel eens mijn natuurlijke habitat 😉  Hier op school in Heuvelzicht  krijg ik de kans om wekelijks aan verschillende klassen kooklessen te geven. Ik vind het dus ongelooflijk fijn om mijn passie voor voeding te kunnen delen met de leerlingen.

 

Ik ben Amber. Ik ben sinds 1 september interim ergotherapeut in Heuvelzicht. Als 23-jarige ben ik graag creatief bezig in mijn vrije tijd. Ik was leidster bij de KSA en Kazou. Ik werk graag met kinderen dus hier zit ik goed. Als je mij beter wil leren kennen, spreek mij gerust aan 🙂

 

Hoi, hallo, ik ben Ilse Masscheleyn, 40 jaar jong en woonachtig te Beveren-IJzer. Ik ben fiere mama van 3 fantastische madammen van 18, 15 en 10 jaar en daarnaast ook trotse plusmama van 2 toffe meiden van 12 en 8. Vrouwen aan de macht dus bij ons thuis. In mijn vrije tijd vind je me meestal buiten in de tuin. Ook wandel en fiets ik heel graag. Samen iets leuks doen met het gezin of met vrienden, daar zeg ik ook nooit nee tegen. Na 20 jaar lesgeven in het 6de leerjaar had ik nood aan een nieuwe uitdaging en ik wist onmiddellijk dat ik die hier in Heuvelzicht  wel zou vinden. Ik ben dan ook heel trots deel te mogen uitmaken van dit toffe team. 

 

We wensen iedereen heel veel werkvreugde zodat we er een boeiend, leerrijk schooljaar van kunnen maken!

Een nieuwe klas in BuBaO

We mochten het nieuwe schooljaar al onmiddellijk starten met heel leuk nieuws: het leerlingenaantal van onze school is wat gegroeid. En dat betekent dat we er een klasje bijkrijgen in BuBao. Naast G1, G2 en G3 hebben we nu ook klas G4.

 

Een spannende start voor ons, juf Ilse en juf Annelies, want wij mochten het nieuwe klasje inrichten en alles klaarstomen voor de start van het nieuwe schooljaar. We kozen ervoor om de ‘kunstige tour’ op te gaan samen met onze 6 lieve vrienden want, het mag toch gezegd worden, in G4 zijn we geen kleuters meer, maar worden we toch al groot! Ieder vriendje van de klas koos de eerste schooldag een figuurtje van de kunstenaar Keith Haring en dat kwam dan ook aan onze werkplaats, ons werkmateriaal,… Zo herkent ieder van ons wat van wie is in de klas.

 

Net zoals in de andere klassen starten we de dag telkens gezellig samen in de kring. Daarna zingen en dansen we, luisteren we naar verhaaltjes en beleven we die ook met onze zintuigen, bewegen we samen met meester Jasper, werken we natuurlijk ook heel veel en maken het af en toe stilletjes in ons hartje voor onze vriend Jezus. Kortom… in onze nieuwe klas G4 maken we er een supertof schooljaar vol leuke belevingen van!

 

juf Ilse en juf Annelies

Shopping Basket