Een pluim voor AquaMundo!

Wat een start van het schooljaar!

Jawel, jullie zien het goed. Een cheque van maar liefst ELFDUIZEND VIJFHONDERD euro, geschonken door het Aqua Mundo Cycling Team aan Heuvelzicht. Onze monden vielen open en er kwam niet veel meer uit dan ‘woooooow’ en ‘amai’ toen de cheque gedraaid werd en we konden zien hoeveel deze trotse groep fietsvrienden aan onze school schenken.

 

Aqua Mundo fietste in juni van Moorslede naar de mythische Mont Ventoux en maakten hier een sponsorproject van ten voordele van onze school. Als je onze facebookpagina volgt dan heb je kunnen zien dat onze leerlingen aan de hand van foto’s en filmpjes gesupporterd hebben. En het heeft geholpen want na een weekje fietsen stond de volledige groep op de top van de Mont Ventoux. Een prestatie om uitermate trots op te zijn. Chapeau!!

 

Maar de ‘grand finale’ kwam er vrijdagavond 2 september, want toen kwamen ze hun cheque overhandigen. Een receptie met lekkere hapjes en drankjes, voorbereid door onze leerlingen op vrijdagmiddag tijdens het kookatelier was dan ook op zijn plaats. Na een eerste aperitiefje gingen we naar buiten voor de bekendmaking van het verzamelde bedrag met het ondertussen gekende gevolg. We kunnen Aqua Mundo en hun sponsors alleen maar heel dankbaar zijn. Dit verdiende dan ook een enorme pluim in de vorm van een kunstwerk gemaakt door onze leerlingen tijdens het crea-atelier.

 

Op hun facebookpagina werden alle sponsors Aqua Mundo nog eens bedankt. Neem er zeker eens een kijkje!

Shopping Basket